Politică

Liberalii nu dau gratuit terenul de sub Caprioara

Mihai Boicu
26 oct 2007 648 vizualizări
Consilierul liberal Vasile Dobre a anuntat ieri ca liberalii nu vor vota pentru ca terenul de sub Hotelul Caprioara, din Cringul Petresti, sa fie dat in folosinta gratuita Consiliului Judetean la sedinta de saptamina viitoare.

Primarul Decebal Bacinschi a propus aceasta varianta dupa ce in decembrie anul trecut consilierii au votat pentru asociere. Cum forma hotaririi adoptate anul trecut nu indeplinea conditiile legale, Prefectura a cerut recent reanalizarea ei. "Daca Consiliul Judetean a fost de acord cu asocierea, atunci de ce sa-l dam in folosinta? Sint curios cum se va vota marti", a spus Vasile Dobre. La rindul sau, Nini Sapunaru a spus ca liberalii nu se opun dezvoltarii, "dar sa se faca corect". Presedintele PNL Vrancea a spus ca asteapta sa vada cum vor vota democratii, pe care i-a acuzat de faptul ca voteaza tot timpul cu PSD-ul de la esuarea incercarii de a-l schimba din functie pe Marian Oprisan. Deputatul a spus ca si daca liberalii veneau la ultima sedinta a CL Focsani, tot erau suficiente voturi pentru asocierea cu CJ pentru organizarea Festivalului Viei si Vinului, din cauza democratilor. "Democratii sa-si asume acest lucru si sa spuna in mod cert daca sint in opozitie sau sint pentru proiectele lui Marian Oprisan", a declarat Nini Sapunaru. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.