Politică

Vinatoarea de democrati, intoxicari de presa

Doina Ganea
25 oct 2007 1612 vizualizări
Cel putin asa sustine directorul Sucursalei Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) Vrancea, Ionel Partene.

Acesta, ca si colegul sau comisarul sef al Garzii de Mediu Vrancea, Aurel Cristian sustine ca nu a fost demis si nici nu a fost obligat sa demisioneze din functia de director. "Nu stiu cine va alimenteaza cu astfel de zvonuri, dar eu nu am fost demis si nici nu am fost obligat sa-mi dau demisia. Cred ca se doreste acest lucru, dar deocamdata nu ma aflu in aceasta situatie. Eu imi fac treaba in continuare cit de bine pot si ma achit de toate obligatiile de serviciu", ne-a declarat Ionel Partene. Seful Garzi de Mediu Vrancea, Aurel Cristian a declarat in urma cu doua zile acelasi lucru legat de eventuala sa plecare de pe post. In plus, Aurel Cristian si-a declinat chiar apartenenta la Partidul Democrat, el declarind ca nu este in apanajul functiei sale, de functionar public, de a semna adeziuni politice cu anumite partide pentru a-si pastra biroul de sef. Ultimul democrat eliberat din functie a fost Nicu Tanase, fostul director ARR, devenit in week-end presedinte PD Focsani. Chiar daca neaga apartenenta la PD, Aurel Cristian a fost prezent duminica la sedinta de alegeri a organizatiei PD Focsani, dupa cum se observa si din fotografia alaturata. (D. G.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.