Politică

Primaria Focsani SRL

Iulia Crețu
24 oct 2007 916 vizualizări
Consilierii locali spun ca deplasarile in stainatate nu se fac pe bani publici, ci pe banii Primariei Focsani u pesedistul Ion Vlase a descoperit un popor mai superior decit multe altele

Sedinta de indata convocata ieri la Consiliul Local Focsani s-a desfasurat intr-un cadrul nemaiintilnit pina acum, scaunele liberalilor stind goale pe parcursul votului celor doua proiecte. Gruparea PNL a refuzat sa participe la intilnirea prin care s-au votat bani pentru Bachus si pentru reparatii la Liceul nr. 2, cu toate ca la intilnirea secreta de luni seara ar fi fost de acord cu intilnirea de indata de ieri. Social democratul Ion Vlase a fost deranjat de alegerea colegilor din opozitie de a nu participa si a afirmat ca ordinea de zi de ieri a fost una care arde. Consilierul a mentionat ca sedinta a fost ceruta de scaunele consilierilor liberali si nu de persoanele acestora, de parca scaunele ar vorbi. "Sedinta de indata a fost tinuta la propunerea celor sapte scaune goale din sala. Ne-am intilnit pentru ca arde. E proiectul doi, prin care dam bani la o scoala, si e vorba de cei 320 de milioane de lei vechi pentru festival. Se face atita tam-tam pentru citiva metri cubi de cherestea", a precizat Ion Vlase. Pesedistul a fost furios si pe reprezentantii presei care spun ca alesii municipali pleaca la plimbare in strainatate pe bani publici. Consilierul a tinut sa lamureasca provenienta lor: "Nu sintem cersetorii nimanui! Nu am fost in Georgia pe bani publici, ci pe bani pe care i-am primit de la Primaria municipiului Focsani"! Intelegem de aici ca Primaria ar fi un SRL care are venituri proprii si nu de la buget, adica din banul contribuabililor. Si vreti sa aflati ce a gasit consilierul local in Georgia? "Un popor mai superior decit multe alte popoare", a opinat Vlase. Suna a teorie nietzsche-niana cu tente naziste. Cu ce e superior un popor altuia, cind declaratia universala a drepturilor omului spune ca toti sintem egali?! Cei 13 consilieri prezenti la discutii s-au aratat incintati ca si in 2007 Primaria si CL Focsani vor fi co-organizatori la manifestarea cu must si mititei, Festivalul Bachus, desi nu are fata de afis, CL-ul nefiind trecut pe posterele publicitare desi da bani. Printre cei care abia asteapta muzica house, ingramadeala, aburii de alcool si betivii se numara si decanul de virsta PSD, Sandu Paroiu. Il si vedem pe venerabilul ales local in primul rind, incercind sa se bata cu jandarmii pentru a se duce linga scena pentru un autograf de la voluptuoasa Lavinia. "E bine ca se face, mai iesim si noi. Nu stiu de ce se eschiveaza liberalii. Nu am inceput campania electorala, festivalul e in calendarul nostru", a declarat si social-democratul Sandu Paroiu. Alesii municipali au tinut sa precizeze ca Festivalul Viei si Vinului din acest an nu va avea iz politic, chiar daca proiectul de hotarire a fost facut in graba. Neparticiparea PNL-ului la vot cam lasa sa se inteleaga altceva. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.