Politică

Sapunaru a gasit caltabosi la Neagu Nistoroiu

Mihai Boicu
20 oct 2007 835 vizualizări
Liberalul Nini Sapunaru a iesit ieri in public dupa o perioada de mai bine de o saptamina in care a stat ascuns din cauza scandalului in care a fost implicat Decebal Traian Remes, fostul ministru al Agriculturii.

Liberalii cauta "Remesi" la adversarii politici pentru a-si reabilita imaginea

"Ce s-a intimplat cu domnul Remes a fost o lectie si pentru noi. Nu vrem sa protejam pe nimeni. Exista probe, sa plece, sa infunde puscaria", a declarat deputatul PNL despre fostul ministru, care a fost suspendat pentru un an din partid. Nini Sapunaru a incercat sa deturneze atentia scandalului cu miros de caltabos si aroma de palinca spre pesedistul Neagu Nistoriu, viceprimarul Focsaniului. Acesta a fost patronul firmei de constructii Arena Com, la care a renuntat din cauza functiei in administratie, insa numai de ochii lumii. "Om avea noi caltabosii nostri, dar sint si in alta parte. Solicit Procuraturii sa se sesizeze in cazul domnului Nistoriu. Sa se verifice lista de apeluri sa se vada de cite ori a telefonat la firma. Stie toata lumea ca firma Arena cistiga toate licitatiile de la Primaria Focsani", a spus spus Nini Sapunaru. Liberalul a acuzat faptul ca toate organele de ancheta "se ocupa numai de liberali". "Exista o avalansa de dosare penale. Am informatii ca exista dosare penale pentru 600 de persoane, din care 150 deputati si senatori. Au luat pur si simpu declaratiile de avere si unde au existat inadvertente au dechis dosare penale", a sustinut Sapunaru, care a precizat ca nu stie daca are si el dosar. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.