Politică

Liberalii incep cursa pentru Primaria Focsani

Mihai Boicu
20 oct 2007 727 vizualizări
Deputatul Nini Sapunaru a anuntat ieri ca a propus cinci liberali pentru o "intrecere interna" pentru desemnarea candidatului pentru functia de primar al Focsaniului. Propunerile presedintelui PNL Vrancea sint consilierii locali Doina Fodoreanu, Vasile Dobre si Gabriel Corneanu, la care se adauga consilierii judeteni Mihai Copaci si Nicolae Latcan.

"Este propunerea mea, decizia mea de a lansa aceasta discutie in partid", a declarat Nini Sapunaru. Deputatul a precizat ca si alti liberali se pot inscrie in cursa. In afara de activitatea desfasurata in organizatie, se vor efectua sondaje in oras pentru a se vedea care dintre liberali se bucura de o mai mare popularitate in rindul focsanenilor. De mentionat ca in anul 2004, Nicolae Latcan a fost adversar cu Gabriel Corneanu, deoarece primul a fost candidatul liberalilor, iar cel de-al doilea candidatul democratilor. Cei trei consilieri si-au exprimat speranta ca va fi o competitie fair play. Vasile Dobre, presedintele PNL Focsani, a spus ca viitorul primar trebuie sa cheltuie bugetul orasului asa cum un bun gospodar isi cheltuie banii proprii, in timp ce Doina Fodoreanu a afirmat ca nu crede ca strategia Focsaniului care s-a aprobat va face din oras o "metropola". Pe 27 octombrie va avea loc o adunare generala a PNL Focsani unde se va discuta si despre candidaturile la functia de primar al municipiului. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.