Politică

Vraciu vrea demisia Guvernului

Mihai Boicu
13 oct 2007 587 vizualizări
Senatorul democrat Jan Vraciu a declarat ieri ca se incearca distragerea atentiei de la cazul fostului ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, prin discutiile purtate despre modul in care a ajuns "filmul spagii" la televiziunea publica.

"In situatia actuala, din punctul nostru de vedere, demisia lui Decebal Traian Remes nu este suficienta. Daca era putina decenta ar fi trebuit ca Guvernul sa isi dea demisia", a spus presedintele PD Vrancea. Acesta a mentionat ca democratii iau in calcul varianta depunerii unei motiuni de cenzura daca Guvernul nu isi da demisa si daca vor avea suficienta sustinere in Parlament. Democratul a spus ca actualul executiv "colcaie" de dosare si prin modificarea Legii raspunderii ministeriale nu a facut altceva decit sa incerce sa-si acopere ministrii. "Parca tot efortul facut pina la 1 ianuarie 2007 a fost calcat in picioare de acest Guvern. Urmeaza atentionarea pe justitie, iar activarea clauzei de salvgardare va avea efecte mult mai dezastruase decit cea din agricultura. De asemenea, exista neimpliniri si in administratie", a atentionat senatorul PD. In alta ordine de idei, Jan Vraciu a dat ieri semnalul inceperii unei campanii de informare despre modul in care functioneaza Parlamentul European, sustinind ca aceasta nu este o campanie electorala. "Vrem ca prin acest efort al nostru cetatenii sa-si exercite cu responsabilitate dreptul la vot", a declarat liderul PD. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.