Politică

Liberalii au facut instructie pentru alegeri

Ziarul de Vrancea
8 oct 2007 597 vizualizări
Liberalii care fac parte din reteaua electorala a PNL Vrancea din cele cinci orase din judet s-au intilnit ieri la Casa de Cultura din Focsani pentru a participa la o sedinta de instruire privind modul de pregatire a alegerilor.

La intilnire a participat si Dan Motreanu, secretarul general al PNL si directorul de campanie pentru alegerile pentru Parlamentul European. La Casa de Cultura au fost prezenti peste 100 de liberali. "A fost o instruire a reprezentantilor nostri, pentru ca dorim sa profesionalizam aceasta activitate", ne-a spus Eduard Lambrino, vicepresedinte PNL. Liberalii au aflat care le sint atributiunile, ce prevede legislatia in materie de alegeri, iar sefii organizatiei judetene, municipale si orasenesti le-au impartasit din experienta acumulata la precedentele alegeri. Potrivit lui Eduard Lambrino, instruirea a avut un caracter general, intrucit pentru alegerile europarlamentare nu au venit inca directivele de la centru. In perioada urmatoare instruirile vor continua in mediul rural. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.