Politică

Ne-a trecut glontul pe la ureche

Mihai Boicu
6 oct 2007 720 vizualizări
Deputatul liberal Nini Sapunaru a sustinut, in cadrul conferinte de presa de ieri, ca a existat un protocol incheiat intre democrati si pesedisti si a cerut PD sa-l faca public.

"Mircea Geoana a spus in fata grupurilor PSD ca exista protocol incheiat cu Basescu si le-a spus sa voteze motiunea. PD nu a uitat niciodata de unde a plecat, adica din FSN", a spus Nini Sapunaru. Liderul liberal a precizat ca nu a fost atent la momentul in care unii colegi din PNL l-au aplaudat pe Ion Iliescu, presedintele onorific al PSD, pentru ca a votat impotriva motiunii de cenzura. "Numai in masura in care li s-a aratat un document unii au votat pentru motiunea de cenzura. Altfel, mai putin de jumatate nu votau aceasta motiune. Asta e, ne-a trecut glontul pe la ureche", a recunoscut liberalul. Deputatul a spus ca lui Mircea Geoana i-a "iesit un porumbel din gura" atunci cind a afirmat ca PSD nu va vota bugetul, intrucit astfel nu ar mai fi posibila cresterea pensiilor. "Putem sa facem compromisuri la buget, nu facem la guvernare", a mentionat Sapunaru. Presedintele PNL Vrancea a mai spus ca daca motiunea de cenzura nu a trecut este si in folosul PSD. Referitor la declaratiile democratilor ca vor obtine 40% la alegerile europarlamentare, acesta a sustinut ca Vrancea va fi departe de acest scor. "Vrea sa ia 40% in Vrancea? Eu cred ca domnul Vraciu o sa situeze Vrancea printre ultimele zece judete din tara", a declarat deputatul. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.