Politică

Sichin spera sa scape de amenda aviara

Cristi Irimia
3 oct 2007 832 vizualizări
Tribunalul Vrancea a admis recursul formulat de Stefan Sichin, primarul comunei Bolotesti, in dosarul privind amenda primita de edil in perioada gripei aviare.

Sichin fusese amendat cu 5.000 de lei, in primavara lui 2006, deoarece nu a luat masurile ce se impuneau pentru punerea in aplicare a actiunilor Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Primarul din Bolotesti a contestat amenda primita, iar dosarul a avut un parcurs sinuos. Ieri, speta a fost trimisa in rejudecare, dupa ce instanta de fond mentinuse amenda primita de Sichin. Astfel, dosarul revine la Judecatoria Focsani, primarul sperind astfel ca procesul verbal de constatare, implicit amenda incasata, va fi anulat. Recent, lui Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean, i-a fost anulata o "amenda aviara" de 5.000 de lei, pe motiv ca sanctiunea nu a fost aplicata de persoana cu astfel de atributiuni, in speta seful DSVSA. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.