Politică

Conservatorii asteapta investitori cu avioane

Doina Ganea
28 sep 2007 671 vizualizări
Liderul Partidului Conservator Vrancea, Manole Merchea, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca investitorii bogati ar veni mai des in Vrancea daca ar avea conditii de transport moderne.

Altfel spus, potentialii investitori cu bani, oameni de afaceri care calatoresc mai mult cu avionul sau elicopterul, ar putea veni in judetul nostru daca si noi le-am asigura ... un aerodrom pe care sa-si parcheze "pasarile de fier". Presdintele conservator Manole Merchea a reluat astfel o tema mai veche privind transferarea aerodromului aflat la marginea orasului si a instalatiilor aferente din administrarea Armatei si in administrarea Consiliului Judetean. "Este nevoie de asa ceva pentru ca marii oameni de afaceri si, in general oamenii de afaceri seriosi, care dispun de resuse financiare nu-si pierd timpul intr-un trafic infernal auto si vin pe calea aerului. Daca Focsaniul va avea asemenea instalatii, atunci putem sa avem nadejdea ca vor veni si in Focsani oameni care isi pot permite asemenea lucruri si dupa asemenea oameni trebuie sa umblam. Astfel de oameni avem nevoie care sa investeasca si in altceva decit in firme de constructii, care sint singurele care merg acum", a fost de parere conservatorul. Potrivit aceleiasi declaratii, necesitatea unui aerodrom la Focsani se pare ca a fost resimtita de catre Manole Merchea in urma cu doua saptamini, cind seful sau de partid, Dan Voiculescu, a sosit la Focsani cu elicopterul si a aterizat se pare in conditii improprii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.