Politică

La Biliesti s-a inaugurat sediul primariei

Mihai Boicu
21 sep 2007 1477 vizualizări
Autoritatile din Biliesti au inaugurat ieri sediul noii primarii. La festivitatea organizata de primarul social - democrat Ovidiu Butuc au fost invitati sa participe mai multi colegi de-ai sai, cum ar fi Vasile Vatra de la Gugesti, Dumitru Robu - Gologanu, Alexandru Mihalcea - Vulturu, Neagu Stoica - Nanesti, dar si liberalul Pamfile Statache de la Suraia.

Functionarii s-au mutat din "jegul" de Camin Cultural intr-o cladire de 800.000 lei

De la taiatul panglicii nu putea sa lipseasca Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean, institutie care a dat cei mai multi bani pentru construirea noii primarii. "Aici nu era decit un teren viran, imprejmuit cu un gard monstruos, unde mai pasteau vacile. Alegerea terenului am facut-o eu, cu fata spre cele doua drumuri ce trec pe aici, si dupa doi ani constat ca am facut o alegere buna", a declarat primarul Ovidiu Bucuc. Edilul a facut o enumerare a realizarilor sale in functie, dar si a obiectivelor la care mai trebuie lucrat, cum ar fi reteaua de canalizare. Comuna Biliesti a fost desfiintata in anul 1968, ca urmare a reorganizarii administrative si a fost reinfiintata in anul 2003. "Am intrat in comuna cu emotie pentru ca stiu cit de mult si-au dorit oamenii sa se faca aceasta reparatie istorica prin infiintarea comunei", a spus Marian Oprisan. Presedintele CJ nu a uitat sa-l "intepe" pe primarul din Suraia, Pamfile Statache, pentru faptul ca a trecut de la PSD la PNL. Primarul Ovidiu Butuc s-a mindrit cu faptul ca i-a pus pe toti angajatii primariei sa faca facultate, iar primul dintre ei a luat licenta in acest an. Sediul primariei este o cladire cocheta, cu un etaj, care a costat aproape 800.000 lei. La parter se afla birourile functionarilor, iar la etaj sint doua sali, una de mese si alta de protocol. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie si are mobilier nou. Edilul din Biliesti a precizat ca a realizat cladirea pe bucati, in functie de banii pe care i-a avut. Primii 350.000 de lei au fost alocati de catre Consiliul Judetean, dupa care "fie am dat noi bani, fie am mai primit". "Mai intii am construit cladirea la rosu, cu firma Samco din Tecuci, dupa care am facut restul", a precizat Ovidiu Butuc. Pina acum, primaria Biliesti a functionat in Caminul Cultural, "care este un jeg", dupa cum s-a exprimat primarul. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.