Politică

Campanie de informare pentru alegerile europarlamentare

Mihai Boicu
19 sep 2007 611 vizualizări
Institutia Prefectului lanseaza astazi Campania de informare privind importanta alegerilor pentru Parlamentului European, care vor avea loc pe 25 noiembrie.

Actiunea se va derula pina pe 21 octombrie, inainte de inceperea campaniei electorale, pentru a nu se interfera cu campaniile candidatilor la fotoliile de europarlamentari. Parteneri in aceasta campanie sint Biroul de Informare al Parlamentului European la Bucuresti, Asociatia Pro Democratia - Club Focsani si mass media locala, intre care si Ziarul de Vrancea. "Proiectul isi propune prezentarea structurii si rolului Parlamentului European in arhitectura institutionala comunitara, a competentelor si atributiilor deputatilor europeni, cresterea gradului de informare cu privire la modul de organizare si desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European in Romania", se precizeaza intr-un comunicat al Prefecturii. Campania va debuta astazi cu un seminar la care sint invitati sa participe primarii din cele 73 de localitati ale judetului, care va avea loc la sala de sedinte a Prefecturii incepind cu ora 10.00. Urmatoarea intilnire programata pe aceasta tema este aceea cu liceenii, care va avea loc la Inspectoratul Scolar. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.