Politică

Tinerii taranisti au o noua conducere

Mihai Boicu
17 sep 2007 1692 vizualizări
Tinerii din PNTCD Vrancea si-au ales ieri noua conducere pentru urmatorii doi ani. Singurul candidat pentru functia de presedinte a fost Florin Slabu, care pina acum a fost presedintele organizatiei tineret din Focsani

Lucrarile Conferintei Teritoriale au fost conduce de Marius Dorin, presedintele organizatiei de tineret a PNTCD Iasi si coordonator pe Moldova. De asemenea, din prezidiu au mai facut parte Lilian Ilie, presedintele PNTCD Focsani, si prim vicepresedintele Dan Avram. Florin Slabu a candidat cu motiunea "Viitorul apartine celor indrazneti". "Sint sigur ca va doriti o lume mai buna. Pentru voi, pentru fiii vostri, pentru nepotii vostri. Si pentru asta trebuie sa identificati probleme reale ale societatii, sa gasiti modalitati eficiente de a le rezolva si sa actionati in acest sens", a spus Florin Slabu. Acesta a fost ales presedinte in unanimitate. Si era greu sa nu se intimple acest lucru, avind in vedere ca in sala mica a Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia" nu s-au aflat decit 15 tineri taranisti. De la alte partide au venit doar reprezentantii liberalilor, Daniel Trofin, presedintele TNL Vrancea si Catalin Profir, presedintele TNL Focsani. Din noua echipa de conducere a organizatiei de tineret a PNTCD Vrancea fac parte: Florin Slabu- presedinte, George Simion- prim vicepresedinte, secetar Vasile Liviu Ioan, vicepresedintii Doru Puscoiu, Alin Pila, Ionut Birsan, Claudiu Neagu si supleantii Daniela Toader si Alin Mustatea. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.