Politică

Conservatorii din 17 judete se intilnesc la Focsani

Mihai Boicu
13 sep 2007 565 vizualizări
Sefii organizatiilor PC din Moldova si Dobrogea se vor intilni simbata la Focsani pentru a discuta despre strategia in vederea alegerilor pentru Parlamentul European, care vor avea loc pe 25 noiembrie

La sedinta va participa si presedintele partidului, Dan Voiculescu, care va fi insotit de membrii Biroului Politic al PC. "Nu am ales intimplator acest judet, deoarece noi credem ca are un potential deosebit", a declarat Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al partidului, care a fost prezent ieri la Focsani. Fiecare din cele 17 organizatii va fi reprezentata de presedinte si de seful campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, la Focsani vor veni si primii zece candidati de pe lista cu care PC se va prezenta in fata alegatorilor. "Se va face, in mod sigur, si o analiza succinta a activitatii PC Vrancea", a spus Manole Merchea, presedintele conservatorilor vrinceni. Deocamdata, nu s-a stabilit inca locatia intilnirii sefilor conservatorilor, ci doar ca sedinta va incepe la ora 10.00. Manole Merchea a precizat ca organizatia din Vrancea este pregatita pentru alegeri si si-a stabilit deja persoanele care vor fi prezente in sectiile de votare. "Parerea mea este ca va fi o campanie electorala urita, dominata de teme interne si de atacuri la persoana", a mai spus Bogdan Ciuca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.