Politică

Primarul Sichin, batut de o femeie

Mihai Boicu
11 sep 2007 1460 vizualizări
Edilul din Bolotesti spune ca Lenuta Sichin ar fi sarit sa-l bata saptamina trecuta u conflictul a izbucnit in timpul inundatiilor, de la un canal de scurgere din spatele casei u femeia spune ca este tot timpul inundata u "Daca nu era femeie, cred ca ii dadeam 20 de pumni", s-a suparat primarul

Stefan Sichin, primarul din Bolotesti, a depus o plingere la Parchet impotriva unei femei din satul Gagesti, pe care o acuza ca a sarit sa-l ia la bataie saptamina trecuta. Conflictul a pornit de la un canal de scurgere a apei, canalul Vilvanoaia cum este denumit de localnici, din cauza caruia Lenuta Sichin spune ca este inundata in fiecare an incepind din 2005. Pina atunci nu a avut probleme deoarece canalul era mai bine intretinut. Femeia sustine ca in urma cu doi ani s-a rupt o bucata din peretele canalului care trece prin spatele casei, iar anul trecut a fost inundata. "Anul trecut s-a rupt canalul in alta parte, mai in spate, iar apa toata a venit in curte, in casa, mi-a omorit tot ceea ce aveam in curte, pasari, porci", ne-a spus Lenunta Sichin, care a precizat ca nu este ruda cu primarul comunei, in ciuda coincidentei de nume. Canalul a fost reparat dupa ploile de anul trecut, insa peretele refacut s-a prabusit ca urmare a ploilor care au cazut saptamina trecuta. "Au zis ca au reparat tot, dar nu stiu ce fel de ciment au pus, ca acum s-a darimat de tot. Domnul primar a spus sa nu mai venim la el, ca muta cursul apei, insa cind a venit miercurea trecuta i-am spus ca nu s-a facut nimic. Mi-a spus textual «Te bag in canal, paduchioasa», iar atunci recunosc ca am sarit si eu un pic la el si l-am imbrincit", ne-a povestit Lenuta Sichin. Aceasta a mentionat ca locuinta ei se afla pe o portiune de teren mai joasa si ca toata apa se aduna acolo. "Acum daca vine apa nu o mai ia prin canal, pentru ca este infundat, o ia direct prin casa. Primarul spune ca nu poate lua nici o masura, dar el, ca si conducator al comunei, trebuie sa faca ceva. Spune ca ma da in judecata ca am sarit la el. Sa ma dea, sa se vada cine a sarit primul si cine a spus vorbe murdare", a adaugat "tiza" edilului. Primarul spune ca el nu are nici o treaba cu canalul respectiv, care e in administrarea Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare. "I-am facut reclamatie la Parchet ca a sarit la mine la bataie. Nu i-a inundat deloc, femeia minte de ingheata apele. Pe data de 5 m-am oprit acolo, ca in spatele ei e canalul de scurgere si era lumea adunata. Mi-a spus «Hotule, nu ai curatat canalul» si altele. Canalul era curatat de cei de la ANIF, pentru ca ei il administreaza si ei au facut lucrarile. In 25 de ani de cind sint primar nu s-a intimplat sa sara cineva la mine la bataie si mai ales o femeie. Daca nu era femeie cred ca ii dadeam vreo 20 de pumni. Vroiam sa-mi retrag plingerea, dar daca a venit la ziar nu mi-o mai retrag", ne-a declarat primarul Stefan Sichin. Edilul sustine ca familia Lenuntei Sichin a primit ajutoare de citeva sute de milioane de lei vechi, inclusiv de la el, insa cu acesti bani si-ar fi cumparat diverse bunuri in loc sa construiasca un zid de aparare in spatele gospodariei. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.