Politică

Barbieru vrea sa il dea pe Bostan in judecata

Mihai Boicu
30 aug 2007 754 vizualizări
Banel Barbieru, fostul director al scolii din Tataranu, a sustinut ieri, la conferinta de presa a PD, ca a fost victima acuzatiilor lansate la adresa sa de liberalii si de pesedistii din comuna.

Democratul a fost demis in urma reclamatiilor facute la adresa sa, ultima fiind cea in care este acuzat de hartuire sexuala. "Il voi chema in instanta pe domnul Bostan si ii voi cere sa aduca dosarul cu reclamatii", a declarat Banel Barbieru. Acesta a sustinut ca i-a cerut inspectorului general Iordache Bostan sa vada reclamatiile, pentru a se putea apara, insa nu a primit nici un raspuns. "Intr-o vizita facuta pe 13 august la Tataranu, domnul Bostan a avut numai cuvinte de lauda, dar a spus ca trebuie sa fiu sanctionat. A spus ca ar trebui sa am o discutie cu domnul Balan si cu domnul Pavel", a declarat Banel Barbieru. Dumitru Balan este fostul viceprimar al comunei Tataranu si presedintele organizatiei locale a PNL, iar Nicolae Pavel este primarul PSD al localitatii. Fostul director spune ca liberalul si pesedistul s-au aliat impotriva sa. Astfel, Dumitru Balan ar fi facut mai multe reclamatii impotriva sa. Banel Barbieru a spus ca ultima reclamatia fost semnata de sotia si fiul primarului, ambii cadre didactice. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.