Politică

Rasturnare de situatie in dosarul Mazere

Cristi Irimia
28 aug 2007 766 vizualizări
Tribunalul Vrancea a admis recursul formulat de omul de afaceri Nicu Mazere, impotriva sentintei Judecatoriei Panciu, care achitase sase persoane acuzate de lovire si amenintare

Judecatoarea Mariana Sandina Croitoru a casat sentinta data de magistratul pancean Mihai Florin Stoica si a retinut cauza in rejudecare. Totodata, s-a fixat un nou termen de judecata, cind vor fi reaudiate partile si se vor putea aduce probe in sprijinul celor sustinute de recurentul Mazere. Inculpatii care urmeaza sa raspunda acuzatiilor formulate de Nicu Mazere sint primarul PD-ist al comunei Cimpuri, Dumitru Vladescu, fost membru PSD, alaturi de Ionel Plesu, Nicolae Ciuruc, Costel Dobritoiu, Florin Matei si Margarit Boboc. Culmea, primarul din Cimpuri este acum coleg de partid cu Mazere, dupa ce anul trecut a facut pasul de la social - democrati la democrati. Cei sase sint acuzati de Nicu Mazere de lovire si amenintare, fapte care s-ar fi petrecut pe 12 decembrie 2004, inainte de alegeri. "Mergeam cu masina spre Panciu si am fost blocat de trei autoturisme din care au coborit vreo 15 persoane. Un amic de-al meu a fost lovit, eu am fost amenintat, iar daca n-as fi folosit un pistol cu gaze sigur as fi luat o bataie crincena. Nu-mi doresc decit sa se faca dreptate, iar agresorii sa fie pedepsiti asa cum scrie la lege, pentru ca au refuzat sa-si ceara scuze in mod public, situatie in care eu mi-as fi retras acuzatiile", a spus Nicu Mazere, membru PD marginalizat dupa ce a intrat in conflict Jan Vraciu, presedintele filialei locale. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.