Politică

Continua Vinatoarea de vrajitoare asupra democratilor

Doina Ganea
25 aug 2007 708 vizualizări
Democratii vrinceni risca sa mai piarda doua posturi de directori ai institutiilor deconcentrate. Este vorba de Aurel Cristian, directorul Garzii de Mediu Vrancea si Nicu Tanase, directorul Autoritatii Rutiere Romane Vrancea.

Fotoliile directorilor democrati Nicu Tanase si Aurel Cristian se clatina

Aceasta dupa ce la inceputul lunii august au ramas fara postul de director de la Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare sucursala Vrancea, ocupat de Eugen Popa si inlocuit din functie dupa o perioada de doi ani de sefie. Se pare ca directorii democrati au intrat in concediu in aceasta perioada tocmai pentru ca au auzit ca s-ar putea ca liberalii sa-i lase fara functii. Directorul Autoritatii Rutiere Romane Vrancea, Nicu Tanase, se afla pentru o luna in concediu de odihna si nu s-a aratat surprins ca ar putea fi schimbat. "Nu stiam de aceste propuneri, dar nu am ce sa comentez legat de acest lucru. Daca ei sint acum la putere, ei propun orice schimbare. Eu in ultima vreme nici n-am mai facut politica. Mi-am vazut de activitatile mele profesionale", ne-a declarat directorul ARR Vrancea, Nicu Tanase. Democratii vrinceni au pierdut patru directori de cind au iesit de la guvernare. Primul care a facut pasul la PNL a fost Dorin Chitic, adjunctul de la Electrica. Acesta a fost urmat de Dumitru Dila, directorul Oficiului pentru Protectia Consumatorilor. Urmatorul a fost adjunctul Inspectoratului Scolar Judetean, Stan Rogoz, care si-a dat demisia odata cu inspectorul general Dan Popoiu, dupa un control venit de la minister. La inceputul lunii august i-a venit rindul directorului SNIF, Eugen Popa. Toate acestea par sa confirme acuzatiile senatorului democrat Jan Vraciu, care sustinea ca liberalii vor sa-i schimbe pe toti sefii de institutii membri PD, pornind o adevarata vinatoare de vrajitoare. "Nu stiu nimic despre nici o schimbare. Tot ce stiu este ca cei doi directori sint deocamdata in concediu", ne-a spus presedintele PD Vrancea, senatorul Jan Vraciu. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.