Politică

Momanu sustine ca ii sint amenintati oamenii

Mihai Boicu
24 aug 2007 699 vizualizări
Deputatul Corneliu Momanu, presedintele PD Vrancea, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in unele comune membrii PLD sint amenintati de reprezentantii autoritatilor locale.

In schimb nu a vrut sa dea exemple concrete

"Ne-au fost relatate de catre mai multi membri de partid amenintarile si presiunile facute asupra lor fie de primari, fie de subordonati ai acestora, pentru a renunta la activitatea politica in PLD. Au fost puse in aplicare tot felul de actiuni de hartuire, de intimidari directe si controale comandate, mai ales in cazul intreprinzatorilor din mediul rural", a spus Corneliu Momanu. Cu toate acestea, liderul liberal - democrat a refuzat sa spuna care sint localitatile in cauza, precizind doar ca este vorba de cinci - sase comune. "In localitatile unde vom mai intilni asemenea probleme voi lua declaratii membrilor nostri si voi merge personal cu ele la Parchet", a adaugat presedintele PLD Vrancea. De mentionat ca liberal - democratii si-au stabilit lista pentru europarlamentare. Vicepresedintele Sorin Hornea se afla pe aceasta lista, insa abia pe locul 19, care nu este eligibil. La rindul sau, Florin Micu a criticat situatia din invatamint, afirmind ca actualul Guvern este o clona a Guvernului Nastase, "dar nu are aceeasi indeminare". "De actuala stare din invatamint sint vinovati si primarii, dar si responsabilii din invatamint. Primarii pentru pentru ca nu au proiecte, nu au viziune, nu stiu sa atraga persoanele plecate in strainatate, pentru ca majoritatea asculta de un personaj sinistru din Vrancea", a spus liberal - democratul. La sfirsitul saptaminii viitoare, pe 1 septembrie, vor avea loc alegeri pentru conducerea PLD. Conferinta judeana va avea loc la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", incepind cu ora 9.30. Noul Birou Executiv Judetean va numara 23 de persoane, adica un presedinte, sapte vicepresedinti, un secretar general, noua secretari zonali si trei membri. Candidaturile se pot depune pina pe 29 august, ora 17.00. La alegeri este asteptat si presedintele PLD, Theodor Stolojan. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.