Politică

Bacinschi vrea sa saboteze campaniile electorale

Iulia Crețu
17 aug 2007 794 vizualizări
Edilul sef anunta lunile noiembrie-decembrie pentru debutul lucrarilor la reabilitarea Pietei Unirii u santierul din centru va lasa fara loc de propaganda partidele pentru alegerile din 2008

Edilul sef focsanean Decebal Bacinschi spera ca pina la sfirsitul acestui an sa inceapa lucrarile de reabilitare la Piata Unirii. Proiectul in valoare de 5 milioane de euro, din care 4,5 milioane sint bani primiti de la europeni prin fonduri Phare, iar restul suportati de la bugetul local, ii va lasa pe liderii politici locali fara loc de manifestari populare, in timpul campaniei electorale din 2008. Astfel, scena de preamarire a epocii Marian Oprisan intra in reparatii inca din timpul mandatului lui Decebal Bacinschi, si el membru PSD. Cel mai probabil, lunile noiembrie-decembrie ale acestui an vor gasi esplanada din fata Palatului Administrativ local in plin santier. Intrebat ce va face in cazul in care partidele vor dori manifestatii cu "piine si circ" in buricul tirgului, primarul a raspuns ca nu va avea unde sa le tina. "Unde sa-i tin daca va fi santier?!", a replicat edilul sef. Tinind cont de faptul ca intreg centrul orasului, de la Cinematograful "Balada", continuind cu Piata Unirii si Gradina Publica, si pina la Parcul Schuman va fi in reparatii timp de 18 luni, anul electoral 2008 ii va gasi pe sefii partidelor politice fara loc de spectacole si propaganda in aer liber. Acestia vor fi nevoiti sa se reorienteze catre Parcul Balcescu, ce-i drept cam in margine de oras si ingramadit, sau catre Complexul Sportiv din cartierul Sud. De altfel, nici Festivalul Viei si Vinului din acest an nu prea mai are sanse sa se desfasoare in centrul municipiului. "As vrea sa se inceapa macar decaparea Pietei Unirii in noiembrie-decembrie. Reabilitarea se va face de la cinematograf si pina la Parcul Schuman", a precizat Bacinschi. Chiar daca in ultimul timp a tot declarat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru inca un mandat la fotoliul de primar, Decebal Bacinschi se declara multumit de proiectele de investitii pe care a reusit sa le inceapa in timpul serviciului sau la Primaria Focsani, chiar daca asta a insemnat antamarea bugetului municipiului pentru urmatorii 20 de ani. Iar incintarea sa fata de schimbarea la fata a municipiului ne face sa ne gindim ca, cine stie, se poate razgindi. "Ceea ce fac in oras nu o fac pentru campanie electorala", a tinut sa sublinieze edilul focsanean. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.