Politică

Schimbarea prefectilor, lovitura data europenizarii

Doina Ganea
16 aug 2007 675 vizualizări
Senatorul democrat Jan Vraciu crede ca schimbarea prefectilor care au fost membri PD s-a facut brutal si este "o lovitura data europenizarii din administratia publica".

Liderul democratilor locali a declarat ieri ca prefectii apolitici vor fi schimbati cu unii care vor fi exponentii politici ai PNL. "In opinia mea, s-a dat o puternica lovitura europenizarii sectorului administratiei publice, ceea ce inseamna ca ne-am intors de unde am plecat. S-a deschis usa coruptiei, intereselor de partid si de grup. Am retezat si dreptul cetateanului la servicii publice de calitate. Prin schimbarea prefectilor, liberalii vor sa traga sforile la europarlamentare. Cum zilnic liberalii pierd puncte in sondaje, pentru a supravietui pina la aceste alegeri, vor avea nevoie insa de tuburi de oxigen", a spus Jan Vraciu. Senatorul a mai declarat ca modul in care "coalitia PNL-PSD" intelege sa-si apere interesele "este demn de mila". Democratul a remarcat si pozitia societatii civile care prin vocea Asociatiei Pro Democratia a sesizat Curtea Constitutionala si se afla acum in plin demers juridic vis-a-vis de gestul Guvernului Tariceanu II.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.