Politică

Liberalii l-au lasat in stand-by pe Ionel Duta

Mihai Boicu
11 aug 2007 645 vizualizări
Deputatul Nini Sapunaru a refuzat ieri sa-si faca public punctul de vedere cu privire la intrarea in partid a lui Ionel Duta, directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea.

Adeziunea sefului veterinarilor va fi discutata de Biroul Politic al PNL "peste o saptamina sau doua"

"Deocamdata, domnul Duta a depus o adeziune. Nu ii va fi usor atunci cind cererea sa va ajunge la Biroul Politic al PNL, intr-o saptamina sau doua. Daca nu s-a discutat in Biroul Politic nu este membru PNL", a declarat ieri presedintele PNL Vrancea. Deputatul a spus ca nu vrea sa comenteze aceasta situatie inainte ca si colegii sai sa-si spuna punctul de vedere. Ionel Duta a depus cererea de intrare in rindul liberalilor la organizatia din Adjud, a carei conducere a votat in unanimitate intrarea in partid a sefului veterinarilor. Adeziunea mai trebuie validata insa si de Biroul Politic al PNL Vrancea. Nini Sapunaru a refuzat sa spuna daca a fost contactat sau nu de conducerea organizatiei adjudene atunci cind Ionel Duta a cerut sa intre in partid, pe motiv ca nu va mai face declaratii pe aceasta tema. Este insa greu de crezut ca acest lucru nu s-a intimplat, deoarece presedintele PNL Adjud este cunoscut ca fiind omul sau. "Parerea mea despre domnul Duta o cunoasteti", a spus Nini Sapunaru, facind referire la declaratiile sale din trecut, in care ii aducea diverse acuzatii grave directorului DSVSA. In 2003, Duta l-a dat afara pe medicul veterinar Luigi Munteanu, de la Gura Calitei, pentru ca a fost la originea dezvaluirii miliardelor de lei vechi aruncate pe drumul de la Plopu. In 2004, directorul DSVSA a incercat sa-l "convinga" pe candidatul PNL de la Slobozia Ciorasti sa renunte la candidatura. In alta ordine de idei, deputatul Nini Sapunaru a declarat ieri ca in urma sondajelor efectuate de organizatie in mai multe comune din Vrancea, PNL se bucura de o incredere in rindul electoratului intre 20 si 40%. "Nu am facut sondaje decit in 5- 6 localitati cu primari PNL, asa la solicitarea lor", a spus presedintele PNL. Deputatul a precizat ca nu este vorba de sondaje profesioniste, intrucit sint realizate de membrii organizatiei de tineret. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.