Politică

Prefectul s-a imbolnavit de enterocolita

Mihai Boicu
10 aug 2007 779 vizualizări
Ion Oprea a stat miercuri seara patru ore la spital, dupa ce a fost "rapus" de dureri la stomac u medicii au banuit ca este vorba de o toxiinfectie alimentara, insa analizele au aratat ca este vorba de interocolita

Prefectul Ion Oprea a petrecut miercuri patru ore la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" din cauza unor probleme medicale. Reprezentantul Guvernului a avut, dupa cum ne-a povestit, dureri la stomac inca de dimineata, care s-au acutizat spre sfirsitul programului de lucru. "Am avut niste dureri de stomac, care s-au cuplat cu problemele pe care le am eu la sinusuri", ne-a spus Oprea. Prefectul s-a dus repejor la Spitalul Judetean, unde a fost "gazduit" la sectia de Boli Infecto- Contagioase. Aici a petrecut patru ore si i s-au facut mai multe seturi de analize, intrucit era suspect de o toxiinfectie alimentara, potrivit primelor simptome. Intrucit probleme sale de sanatate s-au ameliorat, Oprea a plecat seara acasa si ieri s-a intors la munca. "Azi (ieri - n.r.) am primit rezultatul analizelor si a fost vorba de interocolita. Potrivit analizelor, nu au fost depistati germeni", ne-a declarat prefectul. Acesta a tinut sa le multumeasca cadrelor medicale pentru ca l-au repus rapid pe picioare. Problemele de sanatate i-au adus prefectului un regim alimentar pe care va trebui sa-l respecte cu strictete in urmatoarele doua saptamini. Deocamdata, prefectul spune ca nu a depistat cauza interocolitei, care l-a purtat la Spitalul Judetean la mai putin de un an de cind a fost operat de apendicita. Pe 25 octombrie 2006, in jurul orei 22.00, prefectul a avut o criza de apendicita si a fost internat de urgenta. Diagnosticul pus de medici a fost de apendicita acuta cangrenoasa, cu reactie peritoneala. Prefectul putea sa aiba mult mai mult de suferit in cazul in care boala se manifesta mai tirziu. Criza s-a declansat, potrivit medicilor, dupa ce prefectul a mincat o saramura de peste. Reprezentatul Guvernului si-a revenit destul de repede dupa operatie si pina acum nu a mai avut probleme importante de sanatate. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.