Politică

Liberalii vor sa scape de prefectul Oprea

Mihai Boicu
1 aug 2007 831 vizualizări
Liberalii intentioneaza sa duca la bun sfirsit intentia de schimbare a prefectului Ion Oprea. Este posibil ca acest plan sa fie dus la final in perioada urmatoare, potrivit informatiilor noastre.

Unul dintre adversarii prefectului, pus in functie de democrati, este vicepresedintele PNL Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, care s-a exprimat deschis impotriva lui Oprea la vizitele pe care le-a facut in judet. Liberalul Nini Sapunaru, care viseaza la schimbarea prefectului de la esuarea actiunii de debarcare a lui Marian Oprisan de la conducerea Consiliului Judetean, ne-a declarat aseara ca nu stie nimic de acest lucru. Cu toate acestea, se stie ca presedintele PNL Vrancea a facut tot efortul pentru a pune un om de-al sau la cirma Institutiei Prefectului. Senatorul democrat Jan Vraciu spune ca exista aceasta intentie de schimbare a prefectului din partea liberalilor. "Stiu ca intentioneaza sa faca acest lucru. Domnul Oprea este inalt functionar public, are un anumit statut. Daca vor sa forteze legea, asta e. Ar fi trebuit sa existe niste acte premergatoare, inainte de demitere, ca ultima sanctiune. Se impune sa existe o gradatie a sanctiunilor, or domnul Oprea a primit pina acum numai «foarte bine». Liberalii arata ca au invatat foarte bine lectia de la PSD", a declarat Jan Vraciu. Senatorul democrat a precizat ca nu stie (daca) precis daca prefectul Ion Oprea va fi schimbat in urmatoarea perioada. Printre posibilii inlocuitori s-au vehiculat numele subprefecului Dragos Mircea, al lui Catalin Popescu sau cel al primarului din Homocea, Neculai Ionescu. Prefectul in functie Ion Oprea este plecat in aceasta perioada in concediu. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.