Politică

Plan de masuri pentru mansarde

Doina Ganea
28 iul 2007 889 vizualizări
Presedintii Asociatilor de Proprietari sint obligati sa duca la indeplinire planul de masuri privind refacerea mansardelor, propus de municipalitate dupa controlul efectuat la blocurile din Focsani.

Primaria Focsani a intocmit un plan de remediere a tuturor neregulilor constatate cu prilejul controalelor efectuate in perioada 2-6 iulie de catre Inspectoratul Judetean de Constructii Vrancea, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul Urbanism si Asociatiile de Proprietari. "Presedintii si administratorii asociatiilor de proprietari si locatari sint obligati ca, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului in presa locala, sa se adreseze Serviciului Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei municipiului Focsani sa

solicite un exemplar din Planul de Masuri. Neridicarea si neducerea la indeplinire a datelor inscrise in Planul de Masuri se va sanctiona conform legislatiei in vigoare", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.