Politică

Primarul Bacinschi schimba prefixul

Iulia Crețu
18 iul 2007 738 vizualizări
Edilul sef focsanean Decebal Bacinschi isi serbeaza astazi ziua de nastere, primul focsanean schimbind din acest an prefixul si sarbatorind cu un tort cu 60 de luminari. Ca si anul trecut, primarul va sarbatori la ceas aniversar prin munca, la serviciu.

"Am facut doar planuri pentru a veni la serviciu, nu am programat sa sarbatoresc ceva, cel mai sigur va fi ceva seara. Probabil ca voi servi un pahar cu vin cu cei apropiati. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns la aceasta virsta si sint bine. Ma simt ca la 35 de ani, nu imi vine sa cred ca am implinit 60", ne-a declarat ieri primarul Decebal Bacinschi. Intrebat ce parere are despre spusele seniorului PSD, Ion Iliescu, care spune ca la 60 de ani ajungi la virsta intelepciunii, primarul municipiului a zimbit si ne-a spus ca fiecare om are ideile lui si ca fiecare isi arata virsta in functie de modul in care traieste. Colectivul redactional al "Ziarului de Vrancea" ureaza "La multi ani" primarului Decebal Bacinschi cu sanatate, fericire, putere de munca, dar si materiale interesante pentru noi. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.