Politică

PSD va trinti Guvernul dupa ce isi aranjeaza treburile

Dan Chiriac
13 iul 2007 726 vizualizări
Deputatul Corneliu Momanu ii va cere explicatii lui Vraciu cu privire la colaborarea PD-PSD din Consiliul Local Focsani

Acordul politic incheiat la nivel national de PLD si PD va fi semnat si la nivel local la finele acestei saptamini, dupa cum a anuntat presedintele liberal democrat Corneliu Momanu. Acesta a specificat componenta strict politica a colaborarii, dat fiind ca, in Vrancea, PLD-ul nu are consilieri locali si nici judeteni si nu se poate vorbi de un acord administrativ. Liderii celor doua partide, Jan Vraciu si Corneliu Momanu vor discuta si pe marginea relatiei "impotriva naturii" pe care democratii o au cu social-democratii, in special la Consiliul Local Focsani. Desi la nivel national PSD-ul se da pe linga PNL, in lupta cu Traian Basescu si cu partidul sau de casa, la Focsani furnicutele lui Oprisan ridica mina impreuna cu democratii. "O sa am discutii cu Jan Vraciu si il voi intreba care sint argumentele pentru pactul PD-PSD la vot. Anumite clarificari trebuie facute. Protocolul nostru prevede numai colaborarea PLD cu PD. Intentia noastra este de a incerca formarea polului de centru-dreapta, unde vor veni si alte partide. Noi, PLD-ul, nu vom fuziona cu PD, impreuna vrem constituirea acestui pol, afiliat la Partidul Popular European, din care mai fac parte crestin-democratii si partidele populare", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul PLD Vrancea, Corneliu Momanu. Acesta a mai atentionat asupra faptului ca PSD-ul se foloseste de Guvernul Tariceanu pentru a-si atinge scopurile si ca partidul pe care-l conduce exclude orice colaborare cu social-democratii. "Excludem orice colaborare cu PSD la nivel local sau national. PSD ar trebui sa arate exact ce atitudine are, de sprijin si de santaj la Guvernul Tariceanu. In viitor PSD va trinti si Guvernul dupa ce isi va rezolva anumite probleme", a adaugat Momanu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.