Politică

Schimbari de atitudine la PRM

Doina Ganea
12 iul 2007 715 vizualizări
Liderul PRM Focsani, doctorul Adrian Popescu, crede ca a venit vremea schimbarilor de atitudine fata de cetatean si de aceea vrea sa implice organizatia in actiuni de sprijinirea oamenilor prin acte caritabile, implicarea in activitati comunitare, acordarea de consultanta pe diferite domenii, inclusiv medicala.

"De mai multa vreme cetatenii compara politica romaneasca cu scandalul si lupta pentru ciolan, iar pe politicieni cu o gasca de aroganti ahtiati dupa spaga, afaceri ilegale si jocuri de culise dubioase. Aproape nimeni nu mai crede ca scopul politicii este binele comunitatii. De aceea noi am decis sa dam un exemplu si sa ne implicam in viata comunitatii pentru a le arata oamenilor ca politica nu inseamna doar ceea ce se vede la televizor, adica parlamentari care dorm in banci sau presedinti care injura ziaristi", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele PRM Focsani, Adrian Popescu. Campania intitulata "PRM alaturi de tine", care se va derula pe o perioada de un an, va cuprinde printre altele implicare in rezolvarea unor cazuri sociale, premierea elevilor merituosi, campanii de informare a cetatenilor, organizarea de manifestari cultural-sportive si intilniri periodice cu cetatenii. Peremistii sustin ca vor dona singe, vor face donatii unor persoane neajutorate, medicii din PRM vor acorda consultatii medicale gratuite, juristii vor da consultatii juridice si in general se vor implica in actiuni de reparatii la scoli, gradinite, biserici, curatenie la spatiile verzi etc. Tot ieri, Adrian Popescu a facut cunoscute rezultatele unui sondaj de opinie comandat de PRM Vrancea la nivel de judet isi realizat in perioada 5-15 iunie 2007, pe un numar de 1215 persoane, cu o marja de eroare de 3%. Potrivit acestor rezultate, din totalul celor chestionati 61,3% au declarat ca se vor prezenta la urna la urmatoarele alegeri, iar restul de 38,7% vor sta acasa. 26% dintre repondenti au spus ca vor vota cu PD la alegerile viitoare, 23,5% au spus ca prefera PSD, 21,4% au declarat ca vor vota cu PRM, 15% cu PNL, 5% dintre cei chestionati au indicat PLD in preferintele electorale, 3% cred in Partidul Conservator, in timp ce 2,1% dintre vrinceni vor vota cu PNG la alegerile viitoare. Desi n-a dorit sa divulge numele firmei care a realizat sondajul, lipsindu-l astfel de credibilitate sociologica, Adrian Popescu a sustinut ca este o societate specializata si mai credibila chiar decit IMAS. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.