Politică

Cristian Dumitrescu: Traian Boc sa iasa din duplicitate

Mihai Boicu
6 iul 2007 592 vizualizări
Social - democratul Cristian Dumitrescu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca la nivelul popularilor europeni exista o mare preocupare fata de faptul ca democratii romani nu renunta la sigla trandafirului, care este un simbol al socialistilor

"Ii spun lui Traian Boc, care este foare preocupat sa ceara sa se faca publice intelegerile PSD cu PNL, sa iasa odata din duplicitatea cu poporul roman si sa renunte la simbolurile socialistilor", a declarat europarlamentarul, care a fost membru PD pina in urma cu citiva ani. Cristian Dumitrescu a mentionat ca, din cite se pare, popularii germani au fost foarte insistenti cu clarificarea ideologiei PD. Insa, a aratat social - democratul, actuala conducere a PD se teme probabil sa nu fie schimbata in cazul unui congres la care sa se discute inlocuirea simbolurilor partidului. In ceea ce priveste mult discutatul subiect al majorarii pensiilor, Cristian Dumitrescu a spus ca proiectul PSD a fost sustinut de majoritatea partidelor si ca presedintele Traian Basescu nu are cum sa nu promulge legea. La conferinta de presa de ieri, Cristian Dumitrescu a facut si un scurt bilant al activitatii sale la Parlamentul European. Europarlamentarul a spus ca a condus delegatia care a mers la Lisabona pentru a pune la punct detaliile preluarii de catre Portugalia a presedintiei Uniunii Europene. De asemenea, Dumitrescu a spus ca dupa ce a realizat raportul Roma I i s-a incredintat si un al doilea raport, care consta in transformarea Conventiei de la Roma din 1980, privind obligatiile contractuale, pentru a include Romania si Bulgaria, ultimele tari care au intrat in UE. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.