Politică

Inspectori care pactizeaza cu contravenientii

Doina Ganea
5 iul 2007 829 vizualizări
Un inspector al municipalitatii a fost acuzat de consilierul local Mioara Lazar ca intocmeste eronat procesele verbale

La capitolul diverse al ultimei sedinte a Consiliului Local, problemele ridicate de alesii locali au surprins nu atit prin diversitate, cit prin gravitatea aspectelor semnalate. Un inspector al Primariei Focsani a fost acuzat de democrata Mioara Lazar ca intocmeste eronat procesele verbale de constatare a contraventiei. Desi nu a facut public numele angajatului din cadrul Serviciului Urbanism, consilierul local a subliniat faptul ca respectivul intocmeste eronat procese verbale, tocmai pentru a putea fi contestate in instanta. "Se construiesc tot felul de cladiri fara autorizatie, inspectorul incheindu-le proprietarilor procese verbale de contraventie. Totusi, am inteles ca inspectorul nu le completeaza bine, se intelege cu proprietarul, face «bara - bara», tocmai pentru ca instanta sa anuleze aceste procese-verbale", a spus in plen Mioara Lazar. Ramine de vazut daca se va declansa o verificare interna in acest caz sau va fi doar un alt aspect prezentat la capitolul "diverse" al sedintei alesilor locali. De asemenea, presedintele de sedinta, democrata Mirela Bizna, a subliniat la capitolul diverse lipsa functionarilor de la sedintele de Consiliu Local. "As vrea sa-i adresez citeva intrebari doamnei Huica si n-o vad in sala. A fost un pic la inceputul sedintei si apoi a plecat. In general, remarc o slaba preocupare a angajatilor primariei pentru probleme comunitatii pe care le discutam noi aici", a declarat democrata Mirela Bizna referindu-se la sefa Serviciului investitii din cadrul Primariei Focsani, ing. Mioara Huica. Lipsa acesteia pe finalul sedintei a fost remarcata si de consilierul PSD Ion Vlase care ar fi vrut de asemenea sa-i adreseze citeva intrebari. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.