Politică

Gheorghe Dutescu l-a parasit pe Petre Roman

Silvia Vrînceanu Nichita
19 iun 2007 4419 vizualizări
Doctorul dermatolog Gheorghe Dutescu si-a dat demisia din fruntea organizatiei vrincene a Partidului Forta Democrata, nemultumit de faptul ca liderul Petre Roman nu s-a mai aratat interesat de activitatea partidului pe care l-a creat.

"Nu am mai vorbit cu Petre Roman din ianuarie 2005. Aveam un numar de telefon de-al lui dar l-am pierdut. Dupa aceea l-am mai sunat si nu a raspuns. Cred ca acum are alte preocupari. Dupa alegeri nu mai avem nici sediu si nici activitate", ne-a spus Gheorghe Dutescu. Partidul Forta Democrata a avut doi consilieri locali in Vrancea, unul la Vidra si celalalt la Valea Sarii, dar acestia au trecut dupa alegeri in barca noii puteri. In ciuda faptului ca s-a declarat dezamagit de ultimele partide in care a activat, respectiv PD si PFD, Gheorghe Dutescu ramine indragostit de politica si spune ca isi va cauta o alta formatiune in care sa activeze. "Poate gasesc un partid care sa ma foloseasca pentru experienta mea, ca instructor de partid. Dar cu conditia sa activez sub o conducere care sa merite", ne-a mai spus Gheorghe Dutescu. Medicul dermatolog a fost consilier local in Focsani din partea ecologistilor in perioada 1992-1996 dupa care a mai obtinut un mandat in legislativul focsanean in perioada 1996-2000. Gheorghe Dutescu a fost si director medical al Spitalului Judetean intre anii 1998 si 2000, pe vremea guvernarii CDR. De ceva timp, medicul s-a pensionat din sectia de dermatologie a Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, care a fost reorganizata cu aceasta ocazie. Datorita crizei de specialisti, Gheorghe Dutescu a fost reangajat ca medic pensionar in ambulatoriul celui mai mare spital din judet. (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.