Politică

Baesu: Eu sint un mic deputat

Mihai Boicu
16 iun 2007 637 vizualizări
Un grup de senatori si deputati a pus la cale o revenire a fostului premier Adrian Nastase in conducerea PSD, ingrijorati de caderea partidului in sondaje, dupa cum a dezvaluit cotidianul "Evenimentul Zilei"

Organizatorii acestei actiuni sint Eugen Bejinariu si Serban Mihailescu, iar printre complotisti a fost vehiculat si numele deputatului PSD de Vrancea George Baesu. Astfel, marti, ar fi trebuit sa aiba loc o intilnire la Hotelul Marshall din Bucuresti, unde fusese rezervata o masa pentru 12 persoane, la care ar fi trebuit sa ia loc si Adrian Nastase. Numai ca acesta a aflat ca presa stie de reuniunea de taina si a contramandat intilnirea. George Baesu a negat pentru Evenimentul Zilei ca scopul intilnirii a fost punerea la punct al unui plan de revenire a lui Adrian Nastase in conducerea PSD. "Eu sint un mic deputat, ce sa organizez? A fost o incercare de a bea o bere cu colegii. Cu draga inima as fi venit si daca ma invitau Geoana, Iliescu sau Hrebenciuc, pentru ca resimt nevoia unei beri cu colegii", a declarat George Baesu. Acesta este vazut ca omului lui Adrian Nastase in partid, desi a negat permanent ca apartine vreuneia dintre tabere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.