Politică

Oprisan a primit autograf cu NUP de la Adrian Nastase

Silvia Vrînceanu Nichita
7 iun 2007 685 vizualizări
Prezent ieri la lansarea cartii fostului premier, baronul de Vrancea a declarat presei centrale ca nu vrea la guvernare

Seful social-democratilor vrinceni, Marian Oprisan, a declarat ieri, la lansarea cartii fostului premier Adrian Nastase, ca PSD nu ar trebui sa intre inca la guvernare, pentru ca acest lucru ar echivala in opinia sa cu plata "facturii dezastruoase" a guvernarii PNL-PD. "Partidul are o conducere, iar decizia apartine Comitetului Executiv. Eu voi spune ca PSD sa nu intre la guvernare, pentru ca ar insemna ca PSD sa plateasca factura dezastruoasa a guvernarii PNL-PD", a declarat presei Marian Oprisan, referitor la posibilitatea ca social-democratii sa formeze Guvernul alaturi de democrati sau chiar singuri. La rindul sau, fostul secretar general al PSD, deputatul de Vrancea Miron Mitrea, a apreciat ca, in opinia sa, pozitia de partid de opozitie este cea care se potriveste cel mai bine PSD, dupa situatia tensionata din 2005. "Intrarea la guvernare a PSD are foarte multe necunoscute. Dar exista si oportunitatea de a prelua guvernarea, este usor mai delicata, dar poate fi luata in calcul", a precizat deputatul Miron Mitrea. Cei doi au fost intervievati ieri, la lansarea cartii "Romania europeana" scrisa de fostul premier Adrian Nastase, eveniment la care au participat peste 500 de politicieni, analisti, jurnalisti si personalitati ale lumii academice. De altfel, presedintele PSD Vrancea s-a bucurat si de un autograf special si cu un inteles subtil din partea autorului: "Pentru Marian Oprisan, cu multa prietenie, NUP", dupa cum consemneaza presa centrala. Cartea de peste 600 de pagini cuprinde proiectul politic social-democrat al unei Romanii care si-a indeplinit principalele obiective - integrarea in structurile euro-atlantice - si care are nevoie, potrivit autorului, mai mult decit orice, de o buna guvernare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.