Politică

Consilierii PD sint pro la vot si contra in declaratii

Mihai Boicu
1 iun 2007 690 vizualizări
Democratii din Consiliul Local Focsani au iesit ieri intr-o conferinta de presa pentru a critica doua dintre proiectele de hotariri pe care, culmea, le-au votat la sedinta de marti a legislativului municipal

Este vorba despre asocierea municipalitatii cu firma BP Office&Service SRL Focsani, pentru realizarea infrastructurii publice subterane de comunicare a Focsaniului, si realizarea infrastructurii in cartierele Laminorul si Castel. Numai ca democratii Gheorghe Gadjinschi, Mioara Lazar, Mirela Bizna si Vasile Apostu Croitoru au votat cele doua proiecte de hotariri pe care le-au "infierat" ieri. Consiliul Local a aprobat suma de 13,6 milioane de lei pentru Laminorul si 5 milioane lei pentru Castel. "Noi consideram ca cei din zona reprezinta atit clientela PSD, cit si clientela PNL", a spus Mirela Bizna. Mai exact, democratii au spus ca Laminorul este al PSD si Castel al PNL, aici avind casa, dupa cum a precizat vicepresedintele PD Cornel Negru, consilierul local Vasile Dobre, presedintele PNL Focsani. Democratii au prezentat o lista cu persoanele importante pe plan local care au terenuri in zona Laminorul, care a fost publicata in Ziarul de Vrancea de mult timp. Democratilor le-a scapat insa faptul ca intre pesedistii de aici se afla un democrat de frunte, si anume Ion Ghionea, directorul adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice. Vasile Apostu Croitoru a declarat ca cu acesti bani ar fi trebuit mai intii reparate strazi aflate in centrul orasului si care se afla intr-o stare foarte proasta. In ceea ce priveste asocierea cu BP Office&Service a Primariei, consilierii democrati au sustinut ca au sesizat o serie de nereguli la firma, cum ar fi ca nu avea sediul unde il declarase. Cu toate acestea, democratii au votat pentru asociere. "Oricum, votul consilierilor PD nu putea schimba votul final din plenul sedintei", s-a justificat Mirela Bizna, liderul grupului de consilieri democrati. Gheorghe Gadjinschi a spus ca "existau lacune de informatii" pe care le-a aflat din presa dupa sedinta de marti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.