Politică

Accident grav in Dumbraveni

Cristina Palade
30 apr 2007 2490 vizualizări
Ieri dimineata, in jurul orei 5.45, in afara localitatii Dumbraveni, a avut loc un grav accident rutier datorat oboselii la volan.

Potrivit Politiei, Corneliu Vilceanu, de 22 de ani, taximetrist pe un autoturism marca Dacia Logan, ce se deplasa din directia Rimnicu Sarat spre Focsani, din cauza neatentiei in conducere si a oboselii, a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila, lovindu- se frontal de un podet de pe partea dreapta a sensului de mers. In urma coliziunii a fost ranita grav pasagera din taxi, pe nume Oana Dinculescu, de 17 ani, din comuna bacauana Zemes. La locul producerii accidentului au venit doua echipaje ale Ambulantei, dar si o masina a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care a ajutat la scoaterea ranitilor din masina. Imediat, tinara a fost resuscitata si trasportata la sectia de urgenta a Spitalului Judetean, unde medicii de garda i-au acordat primele ingrijiri. Tinara a fost internata la sectia chirurgie cu traumatism cranio-cerebral inchis, contuzie abdominala si fractura femur drept, potrivit raportului de garda. Si taximetristul a ajuns la sectia de urgenta a spitalului, dar a suferit doar rani usoare, fiind internat la sectia de ortopedie - traumatologie. Politistii au deschis un dosar penal in acest caz. Primele indicii arata ca soferul a atipit la volan. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.