Politică

Burse pentru formarea de specialisti UE

Camelia Stănilă
30 apr 2007 700 vizualizări
Centrul National pentru Burse de Studii în Strainatate (CNBSS) a relansat concursul pentru bursele de studii si cercetare postuniversitara si postdoctorala "Nicolae Titulescu", destinate formarii de specialisti UE.

Etapa a III-a va avea loc sub forma unui concurs deschis, astfel ca evaluarea dosarelor, selectia

candidatilor si afisarea rezultatelor se vor face periodic, in functie de sedintele Consiliului CNBSS organizate pentru celelalte tipuri de burse, dar nu mai tirziu de 30 septembrie 2007. Pentru "Nicolae Titulescu", termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este 1 septembrie. Documentele necesare pot fi transmise prin posta cu confirmare de primire sau prin curier ca apoi sa fie inregistrate la Registratura MEdCT pina la 1 septembrie, insa pot fi inregistrate direct la sediul din str. Spiru Haret nr. 10, sector 1, Bucuresti. Bursele se adreseaza cetatenilor romani cu domiciliul stabil in Romania, absolventi de studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta, de masterat sau studii aprofundate, aflati in cadrul unui program de master/cursanti la studii aprofundate, doctoranzi/doctori in stiinte sau tineri incadrati in institutiile administratiei centrale sau locale, carecunosc cel putin o limba de circulatie internationala. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.