Politică

«Doriti ca Parlamentul sa fie dizolvat?»

Mihai Boicu
23 apr 2007 1275 vizualizări

PLD ii face campanie lui Basescu u la mitingul pro-Basescu din Piata Constitutiei s-au aflat si multi vrinceni, in frunte cu Sandu Stefan si Puiu Corneliu

Deputatul Corneliu Momanu, seful PLD Vrancea, a declarat ieri ca liberal-democratii vrinceni vor incepe campania de sustinere a lui Traian Basescu imediat dupa ce va fi anuntat calendarul electoral al referendumului privind suspendarea acestuia din functie. "Atita timp cit nu a incalcat Constitutia si nu a fost acuzat de Curtea Constitutionala, Traian Basescu nu trebuia suspendat", a declarat presedintele PLD in cadrul unei conferinte de presa. Potrivit acestuia, liberal-democratii au in Vrancea 54 de organizatii. "Toate gunoaiele au pornit intr-un atac furibund impotriva lui Traian Basescu, iar PNL, care in 2004 promitea ca nu se va comporta ca PSD, face la fel ca PSD, impreuna cu PSD", a acuzat fostul liberal Corneliu Momanu. Deputatul a sustinut ca prin declaratia ca va demisiona in cinci minute de la suspendare, seful statului a aruncat "o nada" adversarilor sai, pentru a le vedea intentiile. Corneliu Momanu i-a indemnat pe vrinceni sa vina in numar cit mai mare la referendum. La rindul sau, vicepresedintele Sorin Hornea a spus ca acuzatiile liderului PSD Mircea Geoana, cum ca judecatorii Curtii Constiutionale au fost santajati, nu au sustinere. Acesta a adaugat ca daca e adevarat ca judecatorii sint santajabili, Atunci inseamna ca au fost promovati de PSD tocmai din acest motiv. "Daca pe buletin s-ar trece si o a treia intrebare- «Doriti ca Parlamentul sa fie dizolvat?», atunci sint convins ca presedintele nu ar mai fi fost suspendat", a declarat Sorin Hornea.


Vrincenii s-au dus sa-l sustina pe Basescu


Traian Basescu a fost aclamat aseara la mitingul de la Bucuresti si de vrinceni. Se estimeaza ca in cursul zilei de ieri citeva sute de persoane au plecat la manifestarea organizata in fata Palatului Parlamentului, la care s-au adunat citiva mii de romani din toata tara. Vrincenii au plecat la Bucuresti si pe cont propriu, nu printr-o actiune organizata de cele doua formatiuni politice care il sustin pe presedintele suspendat. Ieri, la prinz, un grup de 50 de persoane au plecat din centrul Focsaniului sa-l sustina pe Traian Basescu.

Printre ele s-au numarat omul de afaceri Sandu Stefan si Puiu Corneliu, presedintele Asociatiei Revolutionarilor. "Mergem la Bucuresti in calitate de simpatizanti ai lui Traian Basescu. Putea sa fie sef al statului provenit din orice partid, noi il sustineam. Daca e un presedinte drept noi tinem cu el", ne-a spus Sandu Stefan. Jan Vraciu, presedintele PD Vrancea, a sustinut ca la nivelul organizatiei nu s-a intreprins nici o actiune organizata de deplasare a sustinatorilor presedintelui la Bucuresti, insa mai multi

democrati cu functii si-au pus la bataie masinile personale si au plecat in Piata Constitutiei chiar alaturi de sotii si copii. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.