Politică

Oprisan vrea alegeri anticipate

Dana Lepadat
22 mar 2007 1422 vizualizări
Marian Oprisan se dovedeste a fi cel mai "democrat" dintre pesedisti si vrea alegeri anticipate pentru deblocarea crizei politice, desi liderii de la centru ai partidului asteapta sa mai creasca in sondaje.

O a doua solutie vazuta de baron este formarea unui guvern de tehnocrati. "Eu cred ca Alianta PNL-PD, care si-a dat duhul deja, trebuie sa isi recunoasca esecul public in fata tarii si Guvernul Tariceanu sa demisioneze. Asta inseamna sa se treaca la alegeri anticipate. Si solutia alegerilor anticipate si un guvern de tehnocrati este buna. Nu cred ca au dreptate cei care spun ca un Guvern de tehnocrati nu se poate forma pina la organizarea de alegeri anticipate si am argumente ca Romania a mai functionat in situatii de criza cu Guvern de tehnocrati, asa cum a fost cel

condus de Mugur Isarescu", a declarat Marian Oprisan pe holurile Tribunalului Vrancea, dupa ce a iesit de la proces. Baronul nu vede cu ochi buni o eventuala intrare a PSD la guvernare si spune ca partidul trebuie sa se pregateasca pentru alegeri. "Poporul roman a votat in 2004 ca PSD sa guverneze si Traian Basescu sa fie presedintele Romaniei. Din pacate, Traian Basescu nu a inteles acest lucru. Trebuie sa isi asume aceasta chestiune si trebuie gasita o solutie la criza generalizata din acest moment, cind sintem de risul Europei civilizate, in care am intrat acum citeva luni", a adaugat presedintele Consiliului Judetean Vrancea. (D. L.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.