Politică

PLD crede ca e boicotat la conferinte de PNL

Doina Ganea
26 feb 2007 1529 vizualizări
Platformistii vrinceni se simt boicotati in relatia cu presa de liberalii lui Nini Sapunaru.

Presedintle PLD, fostul liberal Corneliu Momanu, s-a aratat ieri indignat de faptul ca PNL Vrancea a organizat o conferinta de presa in aceeasi zi si la aceeasi ora cu platformistii. "Sint indispus de decizia care au luat-o. Puteau sa se consulte mai intii cu presa. Noi n-am avut nici o actiune sau activitate care sa-i stinjeneasca. Ei puteau sa fie fair-play, pentru ca stiau ca de cinci saptamini organizam conferintele duminica la orele 13.00. Eu nu exclud nici ca au facut-o intentionat. Dar, dupa ce ma voi consulta cu toata presa din Vrancea, voi stabili o alta data si ora pentru conferinta saptaminala", a spus Momanu. Platformistii au anuntat ieri inscrierea in partid a decanului Colegiului Consilierilor Juridici din Vrancea, Geta Gavrila, si a inginerului Constantin Mataoanu, patronul Damatis SRL Focsani. Conducerea PLD a sustinut ca a reusit sa stringa pina acum 2700

de semnaturi, din 5500 propuse la nivelul filialei pentru sustinerea candidatilor la algerile europarlamentare. "Multi dintre cei care au semnat ca sustinatori pentru europarlamentare nu sint decit simpli simpatizanti", a declarat deputatul Corneliu Momanu. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.