Politică

Basescu a descoperit de unde vin contrele

Ziarul de Vrancea
5 feb 2007 663 vizualizări
Liderul opozitiei e cineva de pe la liberali" n presedintele nu a precizat la cine se refera, desi a atacat o sumedenie de actori de pe scena politica

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, intr-un interviu televizat, ca liderul opozitiei nu pare a fi, in momentul de fata, Mircea Geoana, ci "altcineva, de pe la liberali". El nu a precizat la cine "de pe la liberali" se refera. Presedintele s-a referit si la situatia din cadrul Aliantei, precizind ca este de datoria celor doua partide sa tina unita aceasta formatiune politica. "Este responsabilitatea lor sa gaseasca o formula si sa tina ce le- am dat. Eu i-am adus la putere. Este problema lor. Sigur, e si a mea, dar eu trebuie sa explic de ce PSD a trebuit sa stea in opozitie", a mai spus seful statului. Presedintele Basescu a precizat din nou ca nu se teme de procedura de suspendare a sa din functie. El a mers mai departe, acuzindu-i de "lichelism politic" pe mai multi sefi de partide, inclusiv pe presedinteleCamerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. In opinia sa, Dan Voiculescu, Mircea Geoana, Norica Nicolai si Bogdan Olteanu le-au facut rau romanilor arestati in Irak, din dorinta de a-l ataca pe presedintele tarii. "Acesti oameni nu aveau dreptul sa fie obiect de bilci. L-ati vazut pe Felix Motanul, pe domnul Geoana, pe Olteanu, care spuneau ca ii suspecteaza ca sint ofiteri acoperiti?", a intrebat Traian Basescu. El a criticat Ministerul Afacerilor Externe pentru ca a dat publicitatii informatia despre arestarea celor doi muncitori romani in Irak. Presedintele Basescu a facut referire la dorinta celor doi de a nu se face publice informatiile in cazul lor, nici macar pentru familiile lor, pina la rezolvarea cazului.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.