Politică

Se asteapta un bebelus la Palatul Victoria

Silvia Vrînceanu Nichita
5 feb 2007 787 vizualizări
Oana Marinescu, 30 de ani, si-a dat demisia din functia de purtator de cuvint al Guvernului dupa 2 ani si 30 de zile deoarece va fi mama in curind

Cea care a fost portavocea Guvernului Tariceanu este insarcinata in sapte luni si a spus ca nu are de gind sa nasca la Guvern! Mandatul fostei jurnaliste s-a incheiat cu o conferinta "altfel" organizata pe 2 februarie cu reporterii acreditati la Palatul Victoria. Functia de purtător de cuvint al Guvernului semnifică, in opinia ei, "un sport extrem", "o activitate in care nivelul de adrenalina este maxim", cu mari riscuri si permanent in centrul evenimentelor. "Un purtator de cuvint care vorbeste ce nu trebuie, risca sa cada in prapastie sau sa cada de la etaj. Si cel mai grav este ca niciodata nu cade singur", a subliniat purtatorul de cuvint al Guvernului. Marinescu a fost intrebata de jurnalisti, printre altele, cum arata o zi de lucru in aceasta functie, amintind că au existat zile in carepleca acasă la ora 4.00 dimineata, dar si de ce are "cearcanele asa de mari". Premierul Calin Popescu Tariceanu trebuie sa gaseasca o solutie urgenta pentru ocuparea postului ramas vacant, dupa ce Gabriela Vrinceanu Firea i-a declinat oferta. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.