Politică

Lilian Ilie revine la sefia PNTCD Focsani

Mihai Boicu
5 feb 2007 1476 vizualizări
Taranistul a fost demis in aprilie anul trecut pe motiv de inactivitate

Lilian Ilie se va intoarce, dupa toate probabilitatile, in fruntea organizatiei municipale Focsani a PNTCD, dupa ce Biroul National de Conducere al partidului a apreciat ca demiterea sa nu a fost statutara. Taranistul a fost demis pe 6 aprilie 2006, motivul oficial fiind acela de inactivitate si de lipsa de colaborare cu conducerea organizatiei judetene, iar Biroul Municipal a fost dizolvat imediat.

"Miercuri, in sedinta BNC s-a luat in discutie contestatia depusa de Biroul Municipal in urma dizolvarii din 6 aprilie 2006. Presedintele Milut a considerat ca acea decizie a fost luata in mod abuziv de catre fostul presedinte Nicolae Tanase si fostul secretar general al partidului, Cornel Simion. La vot, plenul BNC a votat in unanimitate decizia de repunere in functie a Biroului Municipal Foscnasi, ales prin conferinta de alegeri pe 9 octombrie 2005", ne- a declarat Lilian Ilie. Acesta a precizat ca decizia i-a fost comunicata de secretarul general Adrian Ghita si ca asteapta ca decizia sa-i parvina si in scris. Gino Toma, actualul presedinte al PNTCD Vrancea si fost membru in Biroul Municipal demis, a primit si el informatia repunerii in atributii a vechii conducerii municipale. Liderul taranist sustine insa ca demisia a mai fost pusa in discutie in BNC vara trecuta, atunci fiind in respinsa in conditiile in care "trei sferturi din vechiul BNC sint si acum". "Organizatia municipala a avut activitate fata de perioada anterioara. Au venit peste 20 de

membri, s-a facut organizatie de tineret, s-a participat la tot felul de actiuni", ne-a declarat Gino Toma. Relatiile cu Lilian Ilie nu par insa dintre cele mai bune, avind in vedere modul in care actualul presedinte al taranistilor ii apreciaza activitatatea. "Daca in sapte luni au venit doi membri, concluzia o trageti dv. Din cei doi unul era pensionar, in timp ce acum au venit tineri, economisti, inspectori bancari", s-a laudat Gino Toma. De la demiterea lui Lilian Ilie, in PNTCD Vrancea au mai avut loc citeva schimbari. Cea mai importanta a fost plecarea fostului presedinte Nicu Tanase la PD pentru a-si pastra functia de director la sucursala Vrancea a Autoritatii Rutiere. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.