Politică

Alesii nu spun niciodata ia-mi Doamne!

Doina Ganea
1 feb 2007 679 vizualizări
Consilierii locali focsaneni uita de dispute politice si politicianiste atunci cind e vorba de interesele comune.

Propunerea consilierului PSD Ion Vlase privind dotarea alesilor locali cu

telefoane mobile a gasit mai multi adepti la ultima sedinta a legislativului, spre deosebire de acum doi ani, cind a deschis prima data aceasta discutie. "Un telefon cu 100 de minute incluse nu cred ca va face o gaura in bugetul local. Am discutat si cu alti colegi din tara si toti au telefoane de serviciu" a precizat social- democratul Ion Valse. In apararea acestuia a venit cu o propunere economica si colegul sau de partid Liviu Oloeriu. "Sint acum destule oferte atractive pentru telefoane in grup, cu minute gratuite in aceeasi retea si cred ca ar fi mult mai economic sa fim convocati si apelati de pe telefon mobil pe mobilele noastre. Acum sintem sunati de pe fixul de la Primarie pe mobil si cred ca se cheltuie mult mai mult cu plata telefoanelor decit s-ar cheltui cu achizitionarea unor mobile si a cartelelor aferente", a declarat Liviu Oloeriu, liderul alesilor PSD. Independentul Gheorghe Iorga a sustinut si el aceeasi propunere, luind-o ca partizana a ideii pe democrata Mioara Lazar. Cum ceilalti colegi nu au avut nimic de

comentat la o asemenea propunere, primarul Decebal Bacinschi a declarat ca nu are nimic impotriva si ca asteapta initierea unui astfel de proiect din partea consilierilor locali. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.