Politică

Mos Craciun a intrat in partidul lui Becali

Valentin Muscă
16 ian 2007 901 vizualizări
"Am plecat de la liberali pentru ca nu s-au tinut de cuvint"

Invatatorul Mihai Diaconu, cel mai cunoscut Mos Craciun mioritic, s-a inscris in PNG. Dupa cinci ani de servicii credincioase aduse PNL-ului bastinas, pensia subtire si tranzitia prelungita l-au determinat pe dascal sa intre in partidul lui Gigi Becali. Originar din Tataranii Vasluiului, Mihai Diaconu a fost inspector scolar intre1961-1975 si invatator intre 1975-1990. Din 1990 l-a parasit pe Mos Gerila si s-a imbracat in Mos Craciun. De atunci, an de an, Mihai Diaconu il joaca pe Mos Craciun pentru pruncii din scolilemunicipiului si chiar este invitat la receptiii private in haine de Mos Craciun. "Am fost membru PNL pentru ca am crezut in promisiunile liberalilor. Am fost alaturi de liberali in alegeri crezind ca ne vor mari pensiile, dar nu s-au tinut de cuvint. M-am inscris in partidul lui Becali pentru ca am vazut ca este un om care nu minte", ne-a spus Mihai Diaconu. Ar fi fost de dorit ca Mos Craciun

sa nu faca politica, dar tranzitia nu iarta. Becalizarea pensionarilor este un fenomen periculos, care merita luat in seama de politicienii aborigeni, pentru ca pensionarii sint segmentul cel mai usor de manipulat, din punct de vedere material. (V. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.