Politică

VIDEO!!!Dragnea le-a spus baronilor PSD că descentralizarea continuă

Mihai Boicu
23 ian 2014 1807 vizualizări
VIDEO!!! Vicepremierul Liviu Dragnea a venit ieri la Focşani pentru a se întalni cu liderii PSD din Moldova, dar şi din Tulcea, pentru a discuta despre problemele cu care aceştia se confruntă

De asemenea, ministrul Dezvoltării le-a transmis că procesul de descentralizare va continua şi vor primi mai multă putere. “Toţi colegii susţin în continuare procesul de descentralizare şi aşteptăm motivarea Curţii Constituţionale şi vom face modificările necesare, pentru că principiul nu poate fi declarat neconstituţional, oricine ce îşi doreşte. Principiul folosit în toată Uniunea Europeană şi SUA este un proces care va aduce puterea mai aproape de oameni şi care va ridica calitatea serviciilor publice pe care le primesc cetăţenii”, a afirmat ministrul Liviu Dragnea. Referitor la demisia colegului său de la Interne, liberalul Radu Stroe, vicepremierul a declarat că acesta a fost un gest politic şi că a colaborat foarte bine cu el, “în condiţiile în care nu au fost probleme serioase la Ministerul de Interne şi la Situaţiile de Urgenţă”. Întalnirea liderilor PSD s-a desfăşurat cu uşile închise la sediul judeţean al organizaţiei din Focşani. Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, nu l-a lăsat pe Liviu Dragnea să stea prea mult de vorbă cu presa şi l-a “tras” înăuntru pentru discuţii cu social-democraţii. Ministrul Liviu Dragnea va participa astăzi şi la manifestările organizate în Piaţa Unirii cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor.  (M. BOICU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.