Politică

Liberalii au donat tablete preşcolarilor din Milcovul

Iulia Crețu
19 ian 2014 1401 vizualizări
Elevii de la Şcoala Lămoteşti, comuna Milcovul, au primit tablete electronice ca donaţie din partea PNL Milcovul.

Cele 31 de tablete au costat puţin peste 8.000 lei şi au fost oferite copiilor de la clasa pregătitoare şi de la ciclul I-IV. Deşi sunt învăţaţi cu tehnologia încă de mici, donaţia liberalilor ar putea fi considerată puţin cam exagerată, asta dacă este să ne gandim că priorităţile şcolilor sunt altele. “Sper ca în viitor să avem aceste echipamente în toate şcolile. Acum pare totul ştiinţifico-fantastic, însă dacă vă uitaţi la ce fac copiii noştri, la modul în care ştiu să umble cu telefoanele mobile, cu tablete, cu computere, vă daţi seama că nouă ni se pare foarte modern, dar lor li se pare însă un lucru normal. Au primit astfel de echipamente şi cei de la clasa pregătitoare şi elevii din clasele I - IV. Dacă nu au posibilitatea să le folosească în tipul orelor, fiindcă nu au conexiune la internet, eu personal mă voi ocupa să aibă şi un router wireless să le poată folosi în funcţie de solicitările dominlor învăţători”, a declarat Maricel Lazăr, preşedintele PNL Milcovul. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.