Politică

Tedeliştii cer CJ să informeze tinerii despre proiectele europene destinate lor

Iulia Crețu
19 ian 2014 1275 vizualizări
Tinerii democrat liberali şi-au luat micuţii de mană şi i-au adus în week-end în Piaţa Unirii din Focşani, unde a fost organizat un flash mob cu tema “Nu furaţi viitorul copiilor nostri, după cum transmite TDL într-un comunicat de presă.

Evenimentul a fost determinat de efectele guvernării USL şi de modul în care conduce judeţul Marian Oprişan, cel despre care tinerii democraţi spun că este responsabil pentru exodul tinerilor în străinătate. “Actuala guvernare nu face altceva decât să ducă România la dezastru. Acest dezastru este cu atât mai evident în judeţul Vrancea dacă luăm în considerare faptul că peste 50.000 dintre ai noştri au plecat în străinătate ca să poată avea un loc de muncă, să poată pune hrană pe masă familiilor, să poată oferi măcar o şansă copiilor lor”, spun juniorii portocalii. Aceştia susţin că instituţia Consiliului Judeţean Vrancea ar trebui să informeze despre programul Garanţia pentru tineri, susţinut prin Fondul Social European care oferă Romaniei 400 milioane de euro pentru crearea de locuri de muncă destinate tinerilor. „Angajarea tinerilor în termen de 4 luni de la finalizarea studiilor sau pentru încadrarea lor la un curs de formare profesională, la finalul căruia să devină angajabili sunt obiective realiste numai pentru un Guvern competent, o admistraţie competentă. Nu este cazul Guvernului Ponta sau al admistraţiei Oprişan”, se concluzionează în informarea de presă. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Soimu, acum 3747 zile, 17 ore, 18 minute, 42 secunde
danb itman te plateste opri sa fabrici comentarii ... Sau le faci de capul tau?
Anonim, acum 3748 zile, 2 ore, 41 minute, 56 secunde
Prost esti mai tinere .........
danb, acum 3748 zile, 12 ore, 16 minute, 36 secunde
Hai mah, chiar asa !? Nu sunt TDL-istii informati !? Pai daca Oprisan e om rau si nu-i suna acasa sa le zica ca s-a bagat corn cu lapte la AJOFM special pt. TDL ei au o sursa mult mai directa pentru a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.