Politică

Reacţia PSD în cazul Nicuşor Constantinescu

Ziarul de Vrancea
15 ian 2014 1235 vizualizări
Acţiune abuzivă a POLIŢIEI POLITICE a lui Traian Băsescu

 

  

PSD Constanţa îşi anunţă “sprijinul total” pentru preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi acuză DNA că acţionează “abuziv”.

“Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat condamnă virulent acţiunea abuzivă a poliţiei politice a lui Traian Basescu DNA-ul care l-a avut drept ţintă pe Preşedintele Executiv, Nicuşor Constantinescu în cursul zilei de 15 ianuarie 2014“, se arată într-un comunicat de presă al PSD Constanţa.

DNA este acuzată de implicare în viaţa politică a României, având în vedere că acuzaţiile ce i se aduc lui Nicuşor Constantinescu „sunt legate de principalele proiecte ale USL propuse în campania electorală din 2012 cetăţenilor judeţului Constanţa, proiecte confirmate de peste 250.000 de voturi“.


În final, “PSD Constanţa îşi asumă deschis susţinerea pentru realizarea acestor proiecte confirmate legal prin Hotărâri ale Consiliului Judeţean şi îşi afirmă sprijinul total pentru Nicuşor Constantinescu”.

Nicuşor Constantinescu a declarat, miercuri, la ieşirea din sediul Serviciului Judeţean al DNA, unde a fost dus pe bază de mandat pentru audieri, că ceea ce i se întâmplă este "un abuz", susţinând că a fost luat cu "japca" pentru a i se aduce la cunoştinţă că este învinuit de abuz în serviciu cu privire la realizarea unor proiecte judeţene.

"Am fost acuzat că am votat programe ale Consiliului Judeţean cu care USL a câştigat alegerile, sunt învinuit de abuz în serviciu. (...) M-au luat cu japca doar ca să îmi aducă la cunoştinţă. Facem lupte greco-romane şi circ, când puteau să vină cu mandat şi veneam frumos cu avocatul.(...) Mi-au spus că Curtea de Conturi a anunţat DNA.

Acum mă duc să le fac plângere. (...) Este un abuz ceea ce mi se întâmplă. Este o acţiune politică a DNA Bucureşti.(...) Astăzi eu am fost tratat ca un animal, ca un criminal. (...) Este vorba de obraz, jignirea nu este a mea, ci a celor care m-au votat, adică 245.000 de constănţeni", a afirmat Constantinescu. Acesta a menţionat că nu a fost citat să se prezinte la DNA.


www.evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ups, acum 3750 zile, 2 ore, 59 minute, 19 secunde
PAi nu asa l-a ridicat si pe Becali??? si pe altii de PDL??? Cand este vorba despre cei de la PSD sunt abuzuri , dar cand sunt de la alte partide .... este corect... asa trebuie... fissssss
danb, acum 3750 zile, 19 ore, 59 minute, 3 secunde
Asta e reactia PSD Constanta ? Asta e un fas. Asa ceva putea sa produca si Partidul Golurilor de Aer Constanta. Deci un grup armat, numit de ei mafie basista, vine si le ia pe sus liderul iar ei dau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.