Politică

Nazare: Ponta se ascunde oricând e important să nu piardă puncte, inclusiv faţă de oficialul SUA

Ziarul de Vrancea
12 ian 2014 874 vizualizări
Vicepreşedintele PDL, vranceanul,Alexandru Nazare, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că premierul se ascunde de fiecare dată când ar putea să piardă puncte electorale, un exemplu fiind vizita oficialul SUA, Victoria Nuland.

"Nu ştim unde s-a ascuns Ponta, unde obişnuieşte probabil dumnealui să se ascundă de obicei când se întâmplă ceva important. Întotdeauna când e un eveniment care îl priveşte în mod direct şi pentru care poate să piardă puncte electorale, domnul Ponta este de negăsit. Ponta crede că prin absenţă poate să scape şi poate să nu piardă punctele electorale şi crede că ascunzându-se rezolvă ceva. De fapt, nu rezolvă nimic, şi mai mult este o problemă nu pentru dumnealui, pentru USL, e o problemă pentru România când un înalt oficial vine aici şi premierul României nu e de găsit (...) Vizita doamnei Nuland este o palmă serioasă dacă Guvernului Ponta", a susţinut Nazare.

 

 

Nazare: Ponta se ascunde oricând e important să nu piardă puncte, inclusiv faţă de oficialul SUA-Foto:mediafax.ro

 

Vicepreşedintele PDL a mai spus că vizita oficialului SUA la Bucureşti "confirmă îngrijorările opoziţiei legate de tentativele USL de a obstrucţiona justiţia" şi este "un efect al celebrei zile din Parlament, marţea neagră, când USL a încercat să treacă prin Parlament un pachet de legi privind Codul Penal şi amnistia".

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.