Politică

Consiliul Judeţean a angajat avocat pentru sistemul de deşeuri

Mihai Boicu
10 ian 2014 2244 vizualizări
Consilierii judeţeni au aprobat ieri angajarea unui avocat care să reprezinte interesele Consiliului Judeţean împotriva a trei firme: Iridex Group, Tel Drum şi Vega 93. Obiectul procesului este “Construirea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor, Staţiei de Sortare şi Staţie de Compostare în Haret”, cu o valoare estimată de 53,6 milioane lei.

 “Avand în vedere valoarea foarte mare a procedurii care face obiectul plangerii depuse la Curtea de Apel Galaţi, considerăm că este nedesară angajarea unui avocat care să reprezinte interesele Consiliului Judeţean Vrancea. Angajarea unui avocat este necesară şi datorită faptului că dosarul priveşte probleme de achiziţii publice. Întrucat acest domeniu este unul deosebit de complex se impune angajarea unui avocat specializat în probleme de achiziţii publice evitandu-se în acest fel prelungirea inutilă a procesului şi a apariţia unor erori cu ocazia soluţionării cauzei”, se arată în referatul proiectul de hotărare. Raluca Dan, secretarul general al judeţului, a afirmat că juriştii CJ nu au experienţa unor avocaţi specializaţi pentru a reprezenta instituţia într-un asemenea dosar. Cat priveşte contestarea licitaţiei, Raluca Dan a spus că motivele invocate de firmele nemulţumite nu sunt întemeiate. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.